Μεγάλη σημασία για την εταιρεία μας έχει η άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Αυτό επιτυγχάνεται με τους καθημερινούς αυστηρούς ελέγχους της ποιότητας του γάλακτος αλλά και με την αυστηρή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής του Κώδικα Τροφίμων. Το εργαστήριο μας έχει πιστοποιηθεί με το συστημα ISO 22000, με ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία της γραμμής παραγωγής, ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων μας.

Στο τυροκομείο μας παράγουμε : Γραβιέρα, Λευκό Τυρί Αλμης από Αιγοπρόβειο Γάλα, Μυζήθρα Ξηρή, Μυζήθρα Νωπή, Παραδοσιακό Γιαούρτι, Στραγγιστο Γιαούρτι, Ρυζόγαλο και Ανθότυρο.